Swipe to the right

News

HEBE sadarbībā ar ‘’Tutas Lietas’’ , laiž klajā ziemas apģērbu kolekciju 2021

2 years ago

HEBE sadarbībā ar ‘’Tutas Lietas’’, laiž klajā ziemas 2021 apģērbu kolekciju bērniem

Pašmāju zīmols Hebe sadarbībā ar Latvijā ļoti iemīļoto bērnu seriālu ‘’Tutas lietas’’, savus sekotājus un klientus iepriecina ar nu jau trešo bērnu apģērbu kolekciju.

Jaunā ziemas apģērbu kolekcija ir šūta lielākoties no kokvilnas, kas bērna ādai ir īpaši patīkama un mīksta.Šajā kolekcijā ir iekļauti džemperi ar varoņu apdrukām no seriāla ‘’Tutas lietas’’ – ar Feneku, Tutas lapsu, āpsīti, zelta lapsu, kā arī kleitas un svārki.

Veidojot kolekciju, ir domāts par bērnu komfortu un labsajūtu, tās izveidē izmantoti dabīgi materiāli, izvēloties pēc GOTS standartiem sertificētu organisko kokvilnu, kas nav apstrādāta ar kaitīgām ķīmiskām vielām un kuru piedāvā uzticami Eiropas piegādātāji. Apģērbu apdrukas ir veidotas, lai valkātājam tās būtu ērtas, neberztu ādu, netraucētu ikdienas rotaļās un apkārtējās vides izzināšanā, būtu viegli kopjamas, taču reizē, lai valkātājam būtu neviltots prieks apģērbu vilkt atkal un atkal.



Papildu informācija:

Tālr. (+371) 20361000 | E-pasts: [email protected]

HEBE in a collaboration with ‘’TUTA’S LIETAS’’ has created new winter 2021 clothing collection for children.

2 years ago

HEBE in a collaboration with ‘’TUTA’S LIETAS’’ has created new winter 2021 clothing collection for children.

The very popular children’s series "Tuta’s Lietas", in cooperation with the local clothing brand Hebe, delights its followers and customers with their third collection of children's clothing.

The new winter 2021 clothing collection is sewn mostly from cotton, which is especially pleasant and soft for the baby's skin. This collection includes dresses, skirts and sweaters with hero prints from the series "Tuta's Lietas" - with Feneks, Tuta's fox, golden fox.

The collection is designed with children's comfort and well-being in mind, using natural materials selected from GOTS-certified organic cotton, which has not been treated with harmful chemicals and is offered by reliable European suppliers. Clothing prints are designed to be comfortable for the wearer, not to rub the skin, not to interfere with everyday play and to learn about the environment, to be easy to care for, but at the same time to make it genuine for the wearer to wear the clothing over and over again.



Contacts:

Phone: (+371) 28970000 | E-mail: [email protected]

Zīmols HEBE svin savu 10.dzimšanas dienu!

2 years ago

Zīmols “Hebe”, kas dzimis Latvijā, Rīgā 2011. gadā, ar pārliecību par ilgtspējīgu apģērbu kā dizaina, tā materiālu izvēlē, piedāvā apģērbu gan bērniem, jau no pirmā dzīves brīža, gan pieaugušajiem.

Uzņēmums sāka aktīvi savu darbību piedaloties projektā ‘’Atspēriens’’, kā saka pati uzņēmuma vadītāja Inga Blumberga – galvenais ir sev noticēt. Svarīga ir aizrautība un pārliecība ar kādu radi lietas, apņēmība un nezūdoša dzirkstele acīs par to, ko dari.

Paldies viņai, ka mums ir iespēja redzēt tik daudz skaistus un dzīvespriecīgus apģērbus, paldies par iespējām – mums, darbiniekiem, būt līdzās šī zīmola izaugsmē!

Kolekciju apģērbi sastopami gan gaišos, gan spilgtos un krāsainos toņos – tos rotā skaistie ar roku zīmētie zīmējumi, kas atšķir katru nākamo kolekciju no iepriekšējās. Veidojam kolekcijas, kurām ir dubulta pievienotā vērtība, sadarbojoties ar pašmāju māksliniekiem radām apģērbu, kas ir neatkārtojams un unikāls tikai pie mums. Par savām vērtībām Hebe izvēlās kvalitāti, praktiskumu un ērtumu, kas ļauj katru dienu justies ērti un izskatīties īpaši.

Mūsu apģērbs top no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem. Visu kolekciju izveide no dizaina līdz ražošanai notiek vienuviet zīmola mājvietā Rīgā. Šo desmit gadu laikā zīmols ir kļuvis par vienu no eksportspējīgākajiem Latvijas bērnu apģērbu ražotājiem, mūsu ražoto preci var iegādāties dažādās tirdzniecības vietās ne tikai Latvijā, bet arī ASV, Austrijā, Igaunijā, Japānā, Kanādā, Krievijā, Korejā, Lielbritānijā, Šveicē, Somijā, Vācijā, Zviedrijā u.c..

HEBE piedāvā iespēju savā ražotnē šūt produktus arī citiem uzņēmumiem. Kur mēs, HEBE komanda, pēc pasūtījuma un izsapņotajām klientu vēlmēm, radīsim līdz mazakajai detaļai noslīpētu gala produktu. Tieši tādu, kādu vēlas klients, kam būs pievienotā vērtība, jo radām produktus ar lielu mīlestību un atbildību.


Papildu informācija:

Tālr. (+371) 20361000| E-pasts: [email protected] un [email protected]

The brand Hebe celebrates 10 years

2 years ago

The brand "Hebe", born in Latvia, Riga in 2011, with confidence in the choice of sustainable clothing in terms design and materials, we offer clothing for children, from the first moments of life, as well as for adults.

The company started its active work by participating in the project "Atspēriens", as the company's owner Inga Blumberga herself says - the main thing is to believe in yourself. What matters is the passion and confidence with whom you create things, the determination and the constant spark in your eyes about what you are doing.

We – as the team, have the opportunity to see so many beautiful and cheerful clothes made, we thank you, Inga, for the opportunities, for chance to be by side of the brand while it is growing!

The clothes of the collection can be found in both - light and bright, and colorful shades - they are decorated with beautiful drawings, which distinguish each subsequent collection from the previous one. We create collections that have double added value, in cooperation with local artists we create clothing that is unique only with us. Hebe chooses quality, practicality and convenience as its values, which allows you to feel comfortable and look special every day.

Our clothing is made of human and environmentally friendly materials. The creation of all collections from design to production takes place in the brand's home - in Riga. During these ten years, the brand has become one of the most exportable Latvian clothing manufacturers, our product can be purchased in various shops not only in Latvia, but also in the USA, Austria, Estonia, Japan, Canada, Italy, Korea, Great Britain, Switzerland, Finland, Germany, Sweden, etc.

HEBE offers the opportunity to sew products for other companies, in its factory. Where we, the HEBE team, will create a finished product, ground to the smallest detail, according to the order and the dream wishes of the customers. Exactly what the customer wants, clothing will have added value, because we create products with great love and responsibility.


Contacts:

Phone: (+371) 28970000 | E-mail: [email protected]

Parīzes sapnis HEBE jaunajā kolekcijā

3 years ago

HEBE jaunā rudens, ziemas kolekcija ir kā medus mazo un lielo ceļotāju dvēselei. Radot plašu modeļu piedāvājumu ikdienai un svētkiem, HEBE uzbur sajūtu par rudeni Parīzē.

Mierinošas, dziļas un priecīgas krāsas, apvienojumā ar taktīli patīkamiem audumiem, skanīgām frāzēm, izšuvumiem un apdrukām, aicina radīt savu individuālo ceļojumu sajūtu.

Vairāk kā 400 kolekcijas vienības ir radītas Parīzes noskaņās, ar atpazīstamajiem Hebe dzīvnieku motīviem un pacilājošām frāzēm franču valodā. Kolekcijas kokvilnas apģērbi apdrukāti ar korgijiem Parīzes kafejnīcās, taksīšiem ar beretēm, mopšiem, kas gozējas starp retro auto un velosipēdiem. Katrs apdrukas dizains ir kā bilžu grāmata, kuras stāstu var izdomāt katrs mazais valkātājs. Savukārt, izšūtās un drukātās franču frāzes ir skanīgas un viegli iegaumējamas.

HEBE raksturīgie apdrukātie modeļi nemainīgi ražoti no GOTS (Global Organic Textile Standard) sertificētas kokvilnas trikotāžas. Kolekcijas krāsu palete veidota Parīzes rudens vidus noskaņās, izmantojot pasteļrozā, sinepju, brūnas, tumši zaļas, bordo un dūmakaini zilas nokrāsas, apvienojot tās ar smalku puķu rakstiem un dažādu audumu tekstūru. Kolekcijā iekļauti modeļi meitenēm, puišiem un sievietēm, piedāvājot ērtus, elastīgus, vieglus un taktīli īpaši patīkamus audumus, lai sniegtu maksimālu komfortu valkātājam. Rudens, ziemas kolekcijā merino vilna, samts, mākslīgā kažokāda, velvets savienoti ar plānu vai siltinātu kokvilnu un viskozi, vairākos modeļos kombinējot dažādus audumu veidus un piedodot tiem īpašu raksturu.

Starp plaša piedāvājuma ikdienas un darba dienu apģērbiem atrodami dažādu krāsu, apdruku un audumu bodiji, krekli, siltas un plānas bikses, kleitas, romperi, džemperi, svārki, legingi, kombinezoni, sarafāni, jakas, vestes, blūzes u.c. klasiski iecienīti, ērti valkājami modeļi. Kolekcijā iekļauti arī greznāki tērpi meitenēm un sievietēm, kas piemēroti ne tikai svētkiem, bet arī svētku sajūtas radīšanai. Puķainas viskozes kleitas ar volāniem, gaisīgi svārki, šorti un topi iemieso Parīzes vieglumu un romanci. Šogad pirmo reizi kolekcijā tiek piedāvāts arī jogas apģērbs meitenēm un sievietēm, ar īpašu HEBE dizaina ziedu rakstu. Kolekcijā, kā parasti, iekļautas arī kokvilnas mantiņas, matu bantes un adīti aksesuāri aukstajam laikam, zīdaiņu sedziņas, lacīši, cepurītes, zeķes, kas šogad pieejamas arī pieaugušo izmēros, un krāsainas tetovējumu uzlīmes jautrākai ikdienai.

Kolekcija aicina ietērpties pašiem savā ceļojumu sajūtā, nezaudējot šajā sarežģītajā laikā vieglumu, ko sniedz piedzīvojumi.


Papildu informācija:

Tālr. (+371) 20361000| E-pasts: [email protected] un [email protected]

Kids clothing brand “Hebe” presents new collection Parisian dream

3 years ago

The new HEBE FW 21/22 collection is a tribute to autumn in Paris. Made from the sweetest travel memories this collection offers a wide variety of designs, both for everyday life and special occasions.

HEBE invites you to create your very own, very individual sense of travel during these uncertain times by combining soothing, deep and cheerful colors, pleasant to the touch fabrics, joyful phrases, embroidery, and prints all in one place.

The new FW21/22 collection contains over 400 items made as a tribute to the ease and romance of Paris. Well recognizable HEBE animal designs are complemented with uplifting phrases in French, creating story book worthy prints where each wearer can come up with their own story. Corgis casually enjoying coffee in some Paris café, dachshunds with cute berets, pugs surrounded by retro cars and bicycles. The embroidered and printed French phrases are catchy, too!

HEBE’s distinctive printed models are made from GOTS certified cotton. The collection's autumn palette consists of pastel pink, mustard, brown, deep green, and smoky blue shades combining them with delicate floral patterns and fabrics of various textures. The collection includes clothing models for girls, boys and women to provide comfortable, resilient, light and pleasant to the touch fabrics for the maximum comfort to the wearer. In this fall–winter collection you will find merino wool, velvet, corduroy, faux fur, soft brushed, and hounds tooth cotton, muslin, cotton jersey, viscose, and mixed techniques to add distinct characteristics.

In a wide variety of casual and working day clothing you will find bodysuits, t-shirts, shirts, pants, dresses, rompers, sweaters, skirts, leggings, jackets, blouses, overalls, vests etc. – best-selling models in various colors and prints made from different texture fabrics. The collection also offers clothing for special occasions which, in these uncertain times, HEBE encourages to not only wear on happy days but to make any day happy. Dresses, skirts, shorts, culottes and blouses with frills made from floral viscose embodies the sweet romance of Paris. As a new addition this year you will find a yoga suit for girls and women in a special HEBE floral pattern. The collection also offers cotton toys, hair pins and bows, knitted accessories, a variety of items for new-born, socks in all sizes and temporary tattoos for more colors and fun.


Contacts:

Phone: (+371)20361000| E-mail: [email protected] and [email protected]

PRIVATE LABEL RAŽOŠANA

3 years ago

Uzņēmums Hebe apģērbu ražošanā darbojas jau kopš 2011.gada. Šajā laikā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un izveidojuši atsevišķu virzienu- Hebe Private label.

Kā tas darbojas? Pastāsti mums par savām vēlmēm un par pārējo parūpēsimies mēs! , Radīsim līdz mazākajai detaļai noslīpētu gala produktu, tieši tādu, kādu to vēlies, tam būs pievienotā vērtība, jo radām produktus ar lielu mīlestību un atbildību.

Tā kā visa ražošana notiek Rīgā, esam elastīgi attiecībā uz pasūtījumiem. Jūsu produkti var būt balstīti uz kādu no mūsu esošajiem produktiem, vai arī varam izveidot jaunu produktu īpaši Jums! Piedāvājam pilnu apģērba ražošanas ciklu- dizaina izstrādi, materiālu pasūtīšanu, šūšanu, druku un iepakošanu.

Ar katru privātā zīmola pasūtījumu, Jūs saņemsiet produkta paraugu. Ražošanas procesu sāksim, kolīdz būsiet pilnībā apmierināti ar produkta paraugu un tas tiks apstiprināts.

Minimālais pasūtījums privātajam zīmolam būs atkarīgs no pasūtītā stila un auduma.

Piedāvājam izstrādāt arī korporatīvās dāvanas uzņēmumiem.


Papildu informācija:

Tālr. (+371) 20361000| E-pasts: [email protected] un [email protected]

PRIVATE LABEL PRODUCTION

3 years ago

The company Hebe has been manufacturing clothing since 2011. During this time, we have accumulated valuable experience and created a separate direction - Hebe Private label.

How does it work? Tell us about your wishes and we will take care of the rest! Let's create a finished product cut to the smallest detail, exactly the way you want it, it will have added value, because we create products with great love and responsibility.

As all production takes place in Riga, we are flexible with orders. Your products can be based on one of our existing products, or we can create entirely new product especially for you! We offer a complete clothing production cycle - design development, material ordering, sewing, printing and packaging.

With each private label order, you will receive a product sample. We will start the production process as soon as you are completely satisfied with the product sample and until it will be approved.

The minimum order for a private label will depend on the style and fabric ordered.

We also offer to develop corporate gifts for companies.


Contacts:

Phone: (+371) 20361000 | E-mail: [email protected] and [email protected]

TUTAS LIETAS sadarbībā ar Hebe klajā laiž vasaras apģērbu kolekciju bērniem

3 years ago

Latvijā iemīļotais bērnu seriāls “Tutas lietas” sadarbībā ar Latvijā radīto apģērbu zīmolu “Hebe” laiž klajā jau otro bērnu apģērbu kolekciju no organiskās kokvilnas, kas bērnu apģērbu dizainā izceļ pašu svarīgāko: prieku, iztēli, komfortu un kvalitāti.

Jau trīs gadus producents “Ausma” veido un latviešu bērniem visā pasaulē piedāvā izglītojošu un iedvesmojošu ekrānsaturu – īsformāta video stāstus “Tutas lietas”. Šo gadu laikā audzis gan Tutas fanu loks, gan arī “Ausma” radīto produktu klāsts. Līdzās seriālam komanda bērniem piedāvā arī grāmatas, mūzikas albumus, koncertus, rotaļlietas, ziepes, kā arī jau otro apģērbu līniju, kas tapusi sadarbībā ar Latvijā radītu apģērbu zīmolu “Hebe”.

Jaunā vasaras kolekcija ir šūta no trikotāžas un vieglas kokvilnas, un tās iedvesma ir bijusi mainīgā Latvijas jūra ar tās zilajiem ūdeņiem un pasteļtoņu liedagu. Kolekcijā izmantotie audumi ir īpaši piemēroti vasaras sezonai, taču vienlaikus, domājot par laikapstākļu dažādību, kolekcija ir veidota daudzveidīga. Tajā ir iekļautas bērnu kleitas, sarafāns, t-krekli, džemperi, šorti, legingi, bodiji un pieaugušo t-krekli ar iemīļotajiem tēliem no seriāla “Tutas lietas” – Lapsiņu un Feneku. Vairāki apģērbu modeļi piemēroti gan meitenēm, gan zēniem, tāpat arī tie ir viegli kombinējami savā starpā.

Veidojot kolekciju, ir domāts par bērnu komfortu un labsajūtu, tās izveidē izmantoti dabīgi materiāli, izvēloties pēc GOTS standartiem sertificētu organisko kokvilnu, kas nav apstrādāta ar kaitīgām ķīmiskām vielām un kuru piedāvā uzticami Eiropas piegādātāji.

Vairāk informācijas:
Ance Sūna-Jēkabsone
[email protected]

HEBE, sadarbībā ar Kristīni Luīzi Avotiņu, rada košu kapsulas kolekciju “Ciao Italy Ciao”

3 years ago

Pavasara, vasaras kapsulas kolekcija “Ciao Italy Ciao" ir HEBE veltījums Toskānai un Venēcijai.

Izmantojot gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznu fragmentus, ir radītas piecas košas apdrukas. Šī ir jau otrā sadarbība ar mākslinieci, kuras ietvaros HEBE rada īpaši krāsainu un spilgtu kolekciju. Tā ir par skaisto un saldo “Il Dolce Far Niente!” , nekā nedarīšanas sajūtu. Tā ir par bezrūpību, laiskumu un dzīves vieglumu. Dzīve ir skaista!

Jaunā kapsulas kolekcija ir šūta no trikotāžas un vieglas kokvilnas. Audumu izvēle ir piemērota siltajai sezonai, bet kolekcijas daudzveidība ir padomājusi par laikapstākļu dažādību. Kolekcijā ir iekļauti bērnu krekli un t-krekli, kleitas, bodiji, garroku un īsroku romperi, legingi, kā arī džemperi. Kleitas, t-krekli, džemperi un kreklkleitas ir pieejamas arī sieviešu izmēros, un t-krekli ir pieejami vīriešu izmēros. Kolekcija ir papildināta ar matu aksesuāriem un zīdaiņu cepurītēm.

Ir radīta plaša modeļu izvēle, iekļaujot gan vienkāršus un iecienītus ikdienas modeļus, gan sezonai atbilstošus volānus kleitās un bodijos, ērtas kreklkleitas un sarafānus, un universālus kreklu modeļus zēniem, kas derēs gan spēļu laukumā, gan krustmātes dzimšanas dienā.

Apdrukās ir izmantota sajūta par Venēciju ar ziediem, vīģēm, gondolām un Itālijas arhitektūru, Toskānas dienas un nakts ainas ar žirafēm, kaķiem un cipresēm, sapnis par vienradžiem un sulīgiem citroniem.

“Esmu ļoti priecīga, ka turpinās mana un Hebe sadarbība, un kopīgi esam radījuši jau otro apģērbu kolekciju. Tā ir apliecinājums, ka dzīve skaisti turpinās šajos nenoteiktajos laikos un, ka dzīve ir jāturpina dzīvot skaisti. Mani gleznojumi burtiski atdzīvojas uz audumiem, un esmu laimīga piedzīvot šādu pieredzi kā māksliniece. Atceros, cik daudz prieka atnesa mūsu pirmā kolekcija pirms diviem gadiem. Novēlu šai kolekcijai vēl lielākus panākumus!”, saka Kristīne Luīze Avotiņa.

Papildu informācija:

Tālr. (+371) 28970000| E-pasts: [email protected] un [email protected]