Swipe to the right
Parīzes sapnis HEBE jaunajā kolekcijā
3 years ago

HEBE jaunā rudens, ziemas kolekcija ir kā medus mazo un lielo ceļotāju dvēselei. Radot plašu modeļu piedāvājumu ikdienai un svētkiem, HEBE uzbur sajūtu par rudeni Parīzē.

Mierinošas, dziļas un priecīgas krāsas, apvienojumā ar taktīli patīkamiem audumiem, skanīgām frāzēm, izšuvumiem un apdrukām, aicina radīt savu individuālo ceļojumu sajūtu.

Vairāk kā 400 kolekcijas vienības ir radītas Parīzes noskaņās, ar atpazīstamajiem Hebe dzīvnieku motīviem un pacilājošām frāzēm franču valodā. Kolekcijas kokvilnas apģērbi apdrukāti ar korgijiem Parīzes kafejnīcās, taksīšiem ar beretēm, mopšiem, kas gozējas starp retro auto un velosipēdiem. Katrs apdrukas dizains ir kā bilžu grāmata, kuras stāstu var izdomāt katrs mazais valkātājs. Savukārt, izšūtās un drukātās franču frāzes ir skanīgas un viegli iegaumējamas.

HEBE raksturīgie apdrukātie modeļi nemainīgi ražoti no GOTS (Global Organic Textile Standard) sertificētas kokvilnas trikotāžas. Kolekcijas krāsu palete veidota Parīzes rudens vidus noskaņās, izmantojot pasteļrozā, sinepju, brūnas, tumši zaļas, bordo un dūmakaini zilas nokrāsas, apvienojot tās ar smalku puķu rakstiem un dažādu audumu tekstūru. Kolekcijā iekļauti modeļi meitenēm, puišiem un sievietēm, piedāvājot ērtus, elastīgus, vieglus un taktīli īpaši patīkamus audumus, lai sniegtu maksimālu komfortu valkātājam. Rudens, ziemas kolekcijā merino vilna, samts, mākslīgā kažokāda, velvets savienoti ar plānu vai siltinātu kokvilnu un viskozi, vairākos modeļos kombinējot dažādus audumu veidus un piedodot tiem īpašu raksturu.

Starp plaša piedāvājuma ikdienas un darba dienu apģērbiem atrodami dažādu krāsu, apdruku un audumu bodiji, krekli, siltas un plānas bikses, kleitas, romperi, džemperi, svārki, legingi, kombinezoni, sarafāni, jakas, vestes, blūzes u.c. klasiski iecienīti, ērti valkājami modeļi. Kolekcijā iekļauti arī greznāki tērpi meitenēm un sievietēm, kas piemēroti ne tikai svētkiem, bet arī svētku sajūtas radīšanai. Puķainas viskozes kleitas ar volāniem, gaisīgi svārki, šorti un topi iemieso Parīzes vieglumu un romanci. Šogad pirmo reizi kolekcijā tiek piedāvāts arī jogas apģērbs meitenēm un sievietēm, ar īpašu HEBE dizaina ziedu rakstu. Kolekcijā, kā parasti, iekļautas arī kokvilnas mantiņas, matu bantes un adīti aksesuāri aukstajam laikam, zīdaiņu sedziņas, lacīši, cepurītes, zeķes, kas šogad pieejamas arī pieaugušo izmēros, un krāsainas tetovējumu uzlīmes jautrākai ikdienai.

Kolekcija aicina ietērpties pašiem savā ceļojumu sajūtā, nezaudējot šajā sarežģītajā laikā vieglumu, ko sniedz piedzīvojumi.


Papildu informācija:

Tālr. (+371) 20361000| E-pasts: [email protected] un [email protected]