Swipe to the right

June 2021

HEBE, sadarbībā ar Kristīni Luīzi Avotiņu, rada košu kapsulas kolekciju “Ciao Italy Ciao”

3 years ago

Pavasara, vasaras kapsulas kolekcija “Ciao Italy Ciao" ir HEBE veltījums Toskānai un Venēcijai.

Izmantojot gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznu fragmentus, ir radītas piecas košas apdrukas. Šī ir jau otrā sadarbība ar mākslinieci, kuras ietvaros HEBE rada īpaši krāsainu un spilgtu kolekciju. Tā ir par skaisto un saldo “Il Dolce Far Niente!” , nekā nedarīšanas sajūtu. Tā ir par bezrūpību, laiskumu un dzīves vieglumu. Dzīve ir skaista!

Jaunā kapsulas kolekcija ir šūta no trikotāžas un vieglas kokvilnas. Audumu izvēle ir piemērota siltajai sezonai, bet kolekcijas daudzveidība ir padomājusi par laikapstākļu dažādību. Kolekcijā ir iekļauti bērnu krekli un t-krekli, kleitas, bodiji, garroku un īsroku romperi, legingi, kā arī džemperi. Kleitas, t-krekli, džemperi un kreklkleitas ir pieejamas arī sieviešu izmēros, un t-krekli ir pieejami vīriešu izmēros. Kolekcija ir papildināta ar matu aksesuāriem un zīdaiņu cepurītēm.

Ir radīta plaša modeļu izvēle, iekļaujot gan vienkāršus un iecienītus ikdienas modeļus, gan sezonai atbilstošus volānus kleitās un bodijos, ērtas kreklkleitas un sarafānus, un universālus kreklu modeļus zēniem, kas derēs gan spēļu laukumā, gan krustmātes dzimšanas dienā.

Apdrukās ir izmantota sajūta par Venēciju ar ziediem, vīģēm, gondolām un Itālijas arhitektūru, Toskānas dienas un nakts ainas ar žirafēm, kaķiem un cipresēm, sapnis par vienradžiem un sulīgiem citroniem.

“Esmu ļoti priecīga, ka turpinās mana un Hebe sadarbība, un kopīgi esam radījuši jau otro apģērbu kolekciju. Tā ir apliecinājums, ka dzīve skaisti turpinās šajos nenoteiktajos laikos un, ka dzīve ir jāturpina dzīvot skaisti. Mani gleznojumi burtiski atdzīvojas uz audumiem, un esmu laimīga piedzīvot šādu pieredzi kā māksliniece. Atceros, cik daudz prieka atnesa mūsu pirmā kolekcija pirms diviem gadiem. Novēlu šai kolekcijai vēl lielākus panākumus!”, saka Kristīne Luīze Avotiņa.

Papildu informācija:

Tālr. (+371) 28970000| E-pasts: [email protected] un [email protected]

HEBE creates colourful capsule collection “Ciao Italy Ciao” in a collaboration with the painter Kristine Luize Avotina

3 years ago

HEBE SS'21 capsule collection “Ciao Italy Ciao” is a dedication to the beautiful Tuscany and Venezia.

Five colourful patterns and designs have been made in a collaboration with local Latvian painter Kristine Luize Avotina. This is the second collaboration with the artist which brings an especially bright and radiant collection. It is about the beautiful and sweet “Il Dolce Far Niente!”, the sweetness of doing nothing. It is about the ease of life and well deserved laziness. Life is beautiful!

The new capsule collection is made from cotton jersey and light cotton. The choice of fabric is suitable for the warm season, but the wide variety of models are perfect for any kind of weather this summer might bring. The collection contains t-shirts, shirts, dresses, bodysuits, rompers, leggings, and sweaters. Dresses, t-shirts, sweaters, and shirt dresses are also available in adult sizes for women and t-shirts for men. The collection also offers hair accessories and hats for new-borns.

In a wide variety of models simple and casual clothing goes together with season fitting frills on dresses and bodysuits, comfortable shirt dresses and universal shirts for boys which will suit as an outfit for a playground as well as an aunt's birthday party.

In this collection colourful paintings of flowers, figs, gondolas, giraffes, cypresses, unicorns and juicy lemons give you the sweet feeling of Tuscany and Venezia.

“I am very happy that our collaboration with HEBE continues and we have created this second collection. This collection is an affirmation that life keeps on going beautifully in these uncertain times. We have to keep on living life beautifully. My paintings have become alive on fabrics and I am so lucky I can experience it as an artist. I remember how much joy our first collaboration brought two years ago. I wholeheartedly wish this new collection to achieve even bigger success!”, says the artist K. L. Avotina.


Contacts:

Phone: (+371) 28970000| E-mail: [email protected] and [email protected]