Swipe to the right
Zīmols HEBE svin savu 10.dzimšanas dienu!
3 years ago

Zīmols “Hebe”, kas dzimis Latvijā, Rīgā 2011. gadā, ar pārliecību par ilgtspējīgu apģērbu kā dizaina, tā materiālu izvēlē, piedāvā apģērbu gan bērniem, jau no pirmā dzīves brīža, gan pieaugušajiem.

Uzņēmums sāka aktīvi savu darbību piedaloties projektā ‘’Atspēriens’’, kā saka pati uzņēmuma vadītāja Inga Blumberga – galvenais ir sev noticēt. Svarīga ir aizrautība un pārliecība ar kādu radi lietas, apņēmība un nezūdoša dzirkstele acīs par to, ko dari.

Paldies viņai, ka mums ir iespēja redzēt tik daudz skaistus un dzīvespriecīgus apģērbus, paldies par iespējām – mums, darbiniekiem, būt līdzās šī zīmola izaugsmē!

Kolekciju apģērbi sastopami gan gaišos, gan spilgtos un krāsainos toņos – tos rotā skaistie ar roku zīmētie zīmējumi, kas atšķir katru nākamo kolekciju no iepriekšējās. Veidojam kolekcijas, kurām ir dubulta pievienotā vērtība, sadarbojoties ar pašmāju māksliniekiem radām apģērbu, kas ir neatkārtojams un unikāls tikai pie mums. Par savām vērtībām Hebe izvēlās kvalitāti, praktiskumu un ērtumu, kas ļauj katru dienu justies ērti un izskatīties īpaši.

Mūsu apģērbs top no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem. Visu kolekciju izveide no dizaina līdz ražošanai notiek vienuviet zīmola mājvietā Rīgā. Šo desmit gadu laikā zīmols ir kļuvis par vienu no eksportspējīgākajiem Latvijas bērnu apģērbu ražotājiem, mūsu ražoto preci var iegādāties dažādās tirdzniecības vietās ne tikai Latvijā, bet arī ASV, Austrijā, Igaunijā, Japānā, Kanādā, Krievijā, Korejā, Lielbritānijā, Šveicē, Somijā, Vācijā, Zviedrijā u.c..

HEBE piedāvā iespēju savā ražotnē šūt produktus arī citiem uzņēmumiem. Kur mēs, HEBE komanda, pēc pasūtījuma un izsapņotajām klientu vēlmēm, radīsim līdz mazakajai detaļai noslīpētu gala produktu. Tieši tādu, kādu vēlas klients, kam būs pievienotā vērtība, jo radām produktus ar lielu mīlestību un atbildību.


Papildu informācija:

Tālr. (+371) 20361000| E-pasts: [email protected] un [email protected]