Swipe to the right
HEBE, sadarbībā ar Kristīni Luīzi Avotiņu, rada košu kapsulas kolekciju  “Ciao Italy Ciao”
3 years ago

Pavasara, vasaras kapsulas kolekcija “Ciao Italy Ciao" ir HEBE veltījums Toskānai un Venēcijai.

Izmantojot gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznu fragmentus, ir radītas piecas košas apdrukas. Šī ir jau otrā sadarbība ar mākslinieci, kuras ietvaros HEBE rada īpaši krāsainu un spilgtu kolekciju. Tā ir par skaisto un saldo “Il Dolce Far Niente!” , nekā nedarīšanas sajūtu. Tā ir par bezrūpību, laiskumu un dzīves vieglumu. Dzīve ir skaista!

Jaunā kapsulas kolekcija ir šūta no trikotāžas un vieglas kokvilnas. Audumu izvēle ir piemērota siltajai sezonai, bet kolekcijas daudzveidība ir padomājusi par laikapstākļu dažādību. Kolekcijā ir iekļauti bērnu krekli un t-krekli, kleitas, bodiji, garroku un īsroku romperi, legingi, kā arī džemperi. Kleitas, t-krekli, džemperi un kreklkleitas ir pieejamas arī sieviešu izmēros, un t-krekli ir pieejami vīriešu izmēros. Kolekcija ir papildināta ar matu aksesuāriem un zīdaiņu cepurītēm.

Ir radīta plaša modeļu izvēle, iekļaujot gan vienkāršus un iecienītus ikdienas modeļus, gan sezonai atbilstošus volānus kleitās un bodijos, ērtas kreklkleitas un sarafānus, un universālus kreklu modeļus zēniem, kas derēs gan spēļu laukumā, gan krustmātes dzimšanas dienā.

Apdrukās ir izmantota sajūta par Venēciju ar ziediem, vīģēm, gondolām un Itālijas arhitektūru, Toskānas dienas un nakts ainas ar žirafēm, kaķiem un cipresēm, sapnis par vienradžiem un sulīgiem citroniem.

“Esmu ļoti priecīga, ka turpinās mana un Hebe sadarbība, un kopīgi esam radījuši jau otro apģērbu kolekciju. Tā ir apliecinājums, ka dzīve skaisti turpinās šajos nenoteiktajos laikos un, ka dzīve ir jāturpina dzīvot skaisti. Mani gleznojumi burtiski atdzīvojas uz audumiem, un esmu laimīga piedzīvot šādu pieredzi kā māksliniece. Atceros, cik daudz prieka atnesa mūsu pirmā kolekcija pirms diviem gadiem. Novēlu šai kolekcijai vēl lielākus panākumus!”, saka Kristīne Luīze Avotiņa.

Papildu informācija:

Tālr. (+371) 28970000| E-pasts: [email protected] un [email protected]