Swipe to the right
Bērnu apģērbu zīmols “Hebe” uzsāk skolas formu ražošanu
5 years ago

Bērnu apģērbu zīmols “Hebe” uzsāk skolas formu ražošanu

Lai radītu mūsdienīgu un vienlaikus bērnam ērtu apģērbu skolas gaitām, pašmāju bērnu apģērbu zīmols “Hebe” šogad uzsācis skolas formu ražošanu.

“Sadzirdot interesi no vecākiem un izpētot skolas formu piedāvājumu Latvijā, nonācām pie lēmuma papildus savām sezonālajām apģērbu kolekcijām pievienot arī skolas formām piemērotu apģērbu. Tiecamies radīt atšķirīgu piedāvājumu tirgū jau pieejamajam. Par svarīgāko uzskatām šūt tādu apģērbu, kas ir bērnam ērts un viņa veselībai drošs, tapis no augstvērtīgas organiskās* kokvilnas, turklāt tepat Latvijā,” skaidro zīmola “Hebe” radītāja Inga Blumberga.

Skolas formu apģērbu klāstā ietilpst mīkstas, izturīgas dabīgās kokvilnas topi ar īsām un garām piedurknēm, svētku krekli, vestes, jakas, džemperi un džemperkleitas, sarafāni, svārki un legingi.

Zīmola “Hebe” veidotās skolas formas no jaunā mācību gada būs Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā (RCHV), Rīgas Teikas vidusskolā, Valmieras Viestura vidusskolā un Mārupes Valsts Ģimnāzijā. Skolas formu nepieciešamību pamato RCHV pārstāve Zanda Zīle: “Skolas tērps nav tikai apģērbs, bet arī piederības apliecinājums savai skolai. Tā ir kopības sajūta, lepnums par sevi kā daļiņu no skolas. Vienotais apģērbs palīdz skolēnam koncentrēties darbam, nevis savam un cita izskatam. Vairākus gadus meklējām sadarbības partneri, kurš spētu realizēt un īstenot ieceri par mūsdienīgu skolas tērpu, turklāt ar draudzīgu cenu politiku. Arī tas, ka “Hebe” ir Latvijas uzņēmums mums ir svarīgi.”

Katrai skolai zīmols “Hebe” izstrādā savu dizainisko risinājumu, pielāgojot to toņos un modeļos, taču saglabājot zīmola radīto stilu, kas skolas formām būs vienots.

Arī tad, ja bērna skolā nav ieviestas skolas formas, ikviens vecāks var iegādāties zīmola “Hebe” radītā dizaina skolas formu apģērbus bērniem klasiskos toņos arī tiešsaistes veikalā www.hebe.lv individuāli.

Foto: Liene Pētersone

*Global Organic Textile Standard