Swipe to the right
Zīmols “Hebe” apģērbu kolekcijā “Sweet home” mudina justies mājīgi
4 years ago

Lai ļautu justies mājīgi gan savā šūpulītī, gan bērnistabā, gan skolas solā, gan svinību reizēs, bērnu apģērbu zīmols “Hebe” radījis kolekciju “Sweet home” (“Mīļās mājas”). Rudens-ziemas 2020/2021 kolekcijā papildus ierastajai dabīgajai kokvilnai* ienācis velvets, samts un merino vilna.

“Mājas ir tā vieta, kur aizsākas mūsu stāsts. Un mājas ir arī tā vieta, kur aizvien gribas atgriezties. Domājot par šo kolekciju, vēlējāmies radīt apģērbu, kurā var justies mājīgi un ko ir vēlme valkāt atkal un atkal, to radītā ērtuma un dzīvesprieka dēļ. Turklāt iecienītajiem mīkstajiem un izturīgajiem kokvilnas apģērbiem apdrukai šoreiz izvēlējāmies no bērnības zināmo mīļdzīvnieku tēlus – kaķi, suni, zaķi un peli,” norāda zīmola “Hebe” vadītāja un kolekcijas dizaina izveidotāja Inga Blumberga.

Rudenīgi eleganta toņu palete – rozā, bordo, bēšais un tumši zilais – kopā ar jauniem apģērbu modeļiem ļauj tērpties gan ikdienas gaitām, gan arī kombinēt tērpu svinībām un īpašiem dzīves gadījumiem. Smalka kokvilnas velveta kleitas ar volāniem un blūzes meitenēm, savukārt zēniem – velveta bikses un krekli.

Kolekciju papildina tumši zils un zaļš samts, kas ir vienkārša un ērta, bet vienlaikus grezna izvēle kā ikdienai, tā svētku reizēm. No kokvilnas samta darināti džemperi un bikses meitenēm un zēniem, kā arī iecienītās džemperkleitas gan mazām dāmām, gan pieaugušām klasiska ērtuma cienītājām.

Ikdienai un īpašiem svētku gadījumiem meitenēm un sievietēm kolekcijā radītas krītoša viskozes auduma kleitas un blūzes ar sīku ziedu rakstu un ar punktainu motīvu. Gaisīgu akcentu kolekcijai piešķir tilla elementi tuniku volānos un kuplos svārkos. Meitenēm praktiskai ikdienai radīti kokvilnas auduma sarafāni un kreklkleitas universālā zaļganbrūnā jeb haki krāsā. Mazuļiem maigo kokvilnas trikotāžas apģērbu klāstu papildina arī haki kokvilnas rāpulīši ar regulējamām lencēm un sedziņas ar bēšu, rozā, pelēku vai baltu apdruku ar mīļdzīvieku motīvu.

Rūpējoties par komfortu aukstajā sezonā, kolekcijā papildus organiskās kokvilnas tērpiem ietilpst arī maigi merino vilnas adījumi, tostarp bikses, džemperi, cepures, šalles, apkaklītes ar bērnu mīļdraugu zaķu un peļu tematiku ar pelēkiem un rozā akcentiem.

Aukstās sezonas neatņemama garderobes sastāvdaļa ir zeķes. Šīs sezonas “Hebe” zeķes – rozā ar peli, zilās ar trusi un melnas/zaļas ar kaķi – būs rotaļīgs elements bērnu drēbju skapī. Vēl līksmākam noskaņojumam kolekcija papildināta ar īslaicīgiem, krāsainiem tetovējumiem.

Zīmola “Hebe” kolekcijā “Sweet home” ietilpst vairāk nekā 200 produktu gan mazuļiem no dzimšanas līdz divu gadu vecumam, gan meitenēm un zēniem līdz desmit gadu vecumam, gan arī pieaugušajiem izmēru klāstā no XS līdz XL.

Kolekcija “Sweet home” pieejama tiešsaistes veikalā www.hebe.lv, kā arī “Hebe” veikalā Stabu ielā 21a, Rīgā.

*GOTS - Global Organic Textile Standard

Papildu informācija:

Tālr. (+371) 28970000| E-pasts: [email protected]