Swipe to the right
Zīmols “Hebe” apģērbu kolekcijā “Summer breeze” aicina sajust vasaras elpu
3 years ago

Bērnu apģērbu zīmols “Hebe” radījis 2021. gada pavasara-vasaras kolekciju “Summer breeze” (“Vasaras vēsma”). Kolekcija priecē ar jaunpienācējiem audumu klāstā, ietverot muslinu, linu, mežģīņkokvilnu, kā arī maigu frotē audumu.

“Lūkojoties pēc vasaras noskaņām ne tikai apģērbu pasteļkrāsās un rotaļīgos motīvos, bet arī audumos, sagaidām vasaru ar papildinājumu mūsu iecienītajai organiskajai kokvilnai* ar vairākiem citiem dabiskiem materiāliem, tai skaitā ar mīksto kokvilnas audumu, ko pazīstam kā muslinu, ar elpojošo un termoregulējošo linu, ar klasiski aristokrātisko mežģīņkokvilnu un ar smalka punktiņraksta kokvilnu. Tas viss neiztrūkstošās klasiskās krāsās – baltā, melnā, zilā un bēši brūnganā, papildinot ar košākiem akcentiem zaļi tropisko, saulaini dzelteno, piparmētru ledeņu gaišo un rožu rozīgo,” stāsta zīmola “Hebe” vadītāja un kolekcijas dizaina izveidotāja Inga Blumberga.

Šoreiz pasteļtoņu tematiskās apdrukas kokvilnas trikotāžai līdzās galveno varoņu – kaķu -nesteidzīgajām gaitām ilustrē vasarīgo, laisko atpūtnieku noskaņojumu. Apdrukās redzama skaļā piejūras kaiju kompānija, veldzējoša saldējuma kioski, sauļošanās krēsli un šūpuļtīklu ģeometrija, tropisko augu zaļums, krāsainām burām apvilktas jahtu maršruti un mierpilna viļņošanās ūdeņos.

Jaunums šovasar ir mīkstais kokvilnas audums – muslins baltā, melnā, brūnā un piparmētru krāsā, no kura radīti apģērbi gan pašiem mazākajiem, tai skaitā sasienami bodiji, pogājami rāpulīši, cepurītes, gan meitenēm un zēniem, tai skaitā krekli, šorti, mugurdaļā pogājamas blūzes.

Klasiski apģērbu modeļi gan meitenēm, gan zēniem pieejami baltā, melnā un zilā krāsā. Akcentu klasiskiem modeļiem piešķir divu veidu jaunie kokvilnas audumi – viens ar sīku punktiņrakstu rozā, baltā un melnā krāsā, no kā tapis arī jauns kleitas modelis ar volāniem un elastīgu savilkumu augšdaļā, un otrs ir mežģīņkokvilna ar izšūtiem mežģīņrakstiem elpojoši vieglos apģērbu modeļos.

Klasiski iecienītie jūrniekstrīpainie audumi zilā un smilšu krāsā būs pamatā vasarīgiem modeļiem kleitām, šortiem, krekliem, saules cepurēm un citiem apģērbiem.

Vasaras prieku baudīšanai ūdeņos radīti zili peldkostīmi un rozā peldkostīmi ar svārciņiem meitenēm, savukārt zēniem – zili peldšorti. Turklāt zaļas tropiskas apdrukas peldkostīmi pieejami ne tikai meitenēm, bet arī lielākos izmēros – sievietēm.

Šajā kolekcijā ietilpst arī iecienītie organiskās kokvilnas trikotāžas T-krekli un džemperi pieaugušo izmēros, kā arī no visiem jaunajiem materiāliem ir tapuši sieviešu modeļi kleitām un blūzēm.

No mīksta cilpiņveida kokvilnas auduma jeb frotē gaiši bēšā tonī radītas ne tikai mīļlietas ar kaķu tematiku mazuļiem un jaunākā vecuma bērniem, bet arī ērts kapučdvielis ar ausīm, peldmētelis ar kabatām īpaši svarīgām lietām, plānais kombinezons un jaka ar rāvējslēdzējiem vēsākiem vasaras vakariem pēc piedzīvojumiem pie ūdeņiem.

Vasarīgs prieka elements kolekcijā ir krāsainās un košās zeķes ar mākoņainu saldējuma konusu, dažādu krāsu un noskaņojumu kaķiem un ūdeņu putnu - kaiju.

Zīmola “Hebe” kolekcijā “Summer breeze” ietilpst vairāk nekā 350 produktu gan mazuļiem no dzimšanas līdz divu gadu vecumam, gan meitenēm un zēniem līdz desmit gadu vecumam, gan arī pieaugušajiem izmēru klāstā no XS līdz XL.

Kolekcija “Summer breeze” pieejama tiešsaistes veikalā www.hebe.lv, kā arī “Hebe” veikalāStabu ielā 21a, Rīgā.

*GOTS - Global Organic Textile Standard

Papildu informācija:

Tālr. (+371) 28970000| E-pasts: [email protected]