Swipe to the right
Zīmola “Hebe” apģērbu kolekcijā “Urban Tribe” mežs ienāk pilsētā
5 years ago

Zīmola “Hebe” apģērbu kolekcijā “Urban Tribe” mežs ienāk pilsētā

Bērnu apģērbu zīmols “Hebe” 2019. gada rudens-ziemas kolekcijā “Urban Tribe” (“Pilsētnieku cilts”) ļauj pilsētnieku ikdienā ienākt savvaļas tēliem un dabas motīviem.

“Sagaidot rudeni un ziemu, esam domājuši par to, kā ļaut ienāk savvaļai mūsdienīgu pilsētnieku ikdienā, ļaujot dabai būt klātesošai arī pilsētas dzīvē,” stāsta uzņēmuma vadītāja un apģērbu dizaina autore Inga Blumberga, kas veidojusi kolekcijas vizuālo stāstu un apģērbu dizainu.

Gaisīgi sārtais, saulaini smilšdzeltenais, sinepju dzeltenais, miglas pelēkais, meža zaļais, dzērveņu sarkanais un melleņu tumšzilais veido jaunās kolekcijas krāsu paleti, kas tapusi lūkojoties dabā. Krāsas grezno bērniem draudzīgi Latvijas savvaļā sastopamo meža varoņu tēli, tostarp, stirnas, vāveres, zaķi, jenotsuņi, buki, brieži, un smalki botāniski motīvi. Kolekciju papildina arī apģērbi ar elegantām klasiskām rūtīm gaišos zemes toņos.

Kolekcijas apģērbu klāsts ļauj tērpties gan ikdienai, gan kombinēt tērpu svinīgākiem dzīves mirkļiem.Aukstās sezonas kolekcijā ietilpst arī merino vilnas adījumi, klasiski velveta un flaneļa rūtojuma krekli ar un bez meža zvēru uzšuvēm. Aksesuāru klāstā atrodamas ne tikai ērtās tuneļšalles un matu lentas, meža zvēru apdrukas sedziņas, tematiskas kokvilnas lacītes mazākajiem, bet arī pieskaņotas īsās un pusgarās kokvilnas zeķītes ar un bez zvēru tēliem.

Par galveno praktisko aspektu izvirzot apģērba ērtumu un ilgtspējību, kolekcijas tērpi darināti no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem – no ekoloģiskās kokvilnas trikotāžas, kas sertificēta ar GOTS* standartu, merino vilnas un citiem dabīgiem materiāliem.

Zīmola “Hebe” kolekcijā “Urban Tribe” ietilpst vairāk nekā 150 produktu: aptuveni 40 no tiem ir mazuļiem no dzimšanas līdz divu gadu vecumam, bet pārējais klāsts-meitenēm un zēniem līdz desmit gadiem.

Kolekcija “Urban Tribe” pieejama tiešsaistes veikalā www.hebe.lv, kā arī “Hebe” veikalā Stabu ielā 21a, Rīgā.

*Global Organic Textile Standard

Par zīmolu “Hebe”

Zīmols “Hebe”, kas dzimis Latvijā, Rīgā 2011. gadā, ar pārliecību par ilgtspējīgu apģērbu kā dizaina, tā materiālu izvēlē, piedāvā apģērbu gan meitenēm, gan zēniem no mazuļa pirmajiem dzīves mēnešiem līdz desmit gadu vecumam. Apģērbs top no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem, visai kolekcijas izveidei no dizaina līdz ražošanai notiekot vienuviet zīmola mājvietā Rīgā, Stabu ielā 21a. Zīmols ir viens no eksportspējīgākajiem Latvijas bērnu apģērbu ražotājiem: apģērbs pieejams iegādei tiešsaistē un tirdzniecības vietās ASV, Austrijā, Igaunijā, Japānā, Kanādā, Krievijā, Korejā, Lielbritānijā, Šveicē, Somijā, Vācijā, Zviedrijā u.c. Plašāk:www.hebe.lv.

Informāciju sagatavoja:
Kitija Balcare, komunikācijas konsulante

Mob. tālr. (+371) 29683396 | E-pasts: [email protected]

Papildu informācija:

Tālr. (+371) 28970000| E-pasts: [email protected]