Swipe to the right
Pavasaris Vasara 2019
5 years ago

Zīmols “Hebe” aicina atcerēties bērnību apģērbu kolekcijā“Dreamers”

Bērnu apģērbu zīmols “Hebe” 2019. gada pavasara-vasaras kolekcijā “Dreamers” (“Sapņotāji”) aicina izbaudīt bērnību ar tās brīvības garšu, sapņotāju garu, stiprajām draudzības saitēm un rotaļām pagalmā. Sagaidot vasaru, pirmo reizi kolekcijā iekļauti arī peldkostīmi meitenēm.

Kolekcijas vizuālo akcentu – bērnu ikdienas draugus, ko bērni iepazīst jau no pirmajiem dzīves gadiem, radījusi uzņēmuma vadītāja un apģērbu dizaina autore Inga Blumberga, piešķirot kaķiem, suņiem un pelītei izteiksmīgas formas un raksturus ar roku radītās ilustrācijās. Daudzveidīgie mīļdzīvnieki, atgādinot komiksu un ielas mākslas jeb “graffiti” estētiku, ļauj ieplūst pilsētas ainavā, meklējot savas slepenās vietas vasaras piedzīvojumiem.

Debeszilais, smilšu brūnganais, viegli baltais, sapņaini rozā, koraļļu oranžais, rotaļīgi strīpainais - jaunās kolekcijas ikdienas tērpi, kam izvēlēti gaiši toņi, kā ierasts, darināti no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem – no apdrukātas ekoloģiskās kokvilnas trikotāžas, kas sertificēta ar GOTS* standartu. Turpretī svinīgākie kolekcijas modeļi, tostarp, kleitas, svārki, šorti, bikšusvārki, cepures, šūti no viegla, ādai veselīgā un termoregulējošā lina auduma. Pirmo reizi zīmols “Hebe” bērnu apģērbu klāstā iekļāvis arī peldkostīmus meitenēm.

Zīmola “Hebe” kolekcijā “Dreamers” ietilpst vairāk nekā 150 produkti mazuļiem no dzimšanas līdz divu gadu vecumam, savukārt meitenēm un zēniem līdz desmit gadiem.

Kolekcija “Dreamers” pieejama tiešsaistes veikalā www.hebe.lv, kā arī “Hebe” veikalā Stabu ielā 21a, Rīgā

*Global Organic Textile Standard

Par zīmolu “Hebe”

Zīmols “Hebe”, kas dzimis Latvijā, Rīgā 2011. gadā, ar pārliecību par ilgtspējīgu apģērbu kā dizaina, tā materiālu izvēlē, piedāvā apģērbu gan meitenēm, gan zēniem no mazuļa pirmajiem dzīves mēnešiem līdz desmit gadu vecumam. Apģērbs top no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem, visai kolekcijas izveidei no dizaina līdz ražošanai notiekot vienuviet zīmola mājvietā Rīgā, Stabu ielā 21a. Zīmols ir viens no eksportspējīgākajiem Latvijas bērnu apģērbu ražotājiem: apģērbs pieejams iegādei tiešsaistē un tirdzniecības vietās ASV, Austrijā, Igaunijā, Japānā, Kanādā, Krievijā, Korejā, Lielbritānijā, Lietuvā, Šveicē, Somijā, Vācijā, Zviedrijā u.c. Plašāk: www.hebe.lv.

Papildu informācija:

Tālr. (+371) 28970000| E-pasts: [email protected] [email protected]