Swipe to the right
Zīmols “Hebe” apģērbu kolekcijā “Vacation” aicina piedzīvot vasaras brīvlaiku
4 years ago

Bērnu apģērbu zīmols “Hebe” 2020. gada pavasara-vasaras kolekcijā “Vacation” (“Atvaļinājums”) aicina piedzīvot vasaras brīvlaika priekus kā pilsētā, tā ārpus tās.

Jaunajā kolekcijā uz ekoloģiskās kokvilnas trikotāžas kā apdrukas uzlekuši “lielie kaķi”, tai skaitā, tīģeri un leopardi, kas vienlīdz labi iederas kā pilsētas “džungļos”, tā savvaļā dabā. Papildus zvēriem apdrukās izmantoti arī palmu, saulessargu un baseinu motīvi. Tie atraduši vietu arī uz peldtērpiem: šai kolekcijā atrodami viendaļīgi un divdaļīgi peldkostīmi meitenēm un pirmo reizi arī peldbikses zēniem izmēru klāstā no 86/92 līdz 134/140.

Atpūtnieku garu kolekcijā paspilgtina lina apģērbu modeļi. Tie darināti gan no vienkrāsainiem lina audumiem - debeszilā, viegli baltā, eleganti melnā un kanēļkrāsā – svinīgākiem brīžiem, gan no dažādu toņu kombināciju strīpotiem lina audumiem ikdienai, saglabājot brīvus, plandošus, ērtus siluetus šortos, svārkos, kleitās, kreklos. No aksesuāru klāsta vasarai un brīvlaika baudīšanai būs noderīgas lina cepures gan meitenēm, gan zēniem.

Savukārt mammām, lielajām māsām un citām dāmām šoreiz kolekcijā “Vacation” atrodami arī “mini-me” modeļi vieglām, vasarīgi elegantām lina kleitām un ērtiem kokvilnas džemperiem un īsroku krekliņiem.

Kolekcijas dizainu radījusi zīmola “Hebe” izveidotāja Inga Blumberga.

Par galveno praktisko aspektu izvirzot apģērba ērtumu un ilgtspējību, kolekcijas tērpi darināti no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem – no ekoloģiskās kokvilnas trikotāžas, kas sertificēta ar GOTS* standartu, un lina.

Zīmola “Hebe” kolekcijā “Vacation” ietilpst vairāk nekā 180 produktu: tostarp gan mazuļiem no dzimšanas līdz divu gadu vecumam, gan meitenēm un zēniem līdz desmit gadu vecumam.

Kolekcija “Vacation” pieejama tiešsaistes veikalā www.hebe.lv, kā arī “Hebe” veikalā Stabu ielā 21a, Rīgā.

*Global Organic Textile Standard

Informāciju sagatavoja:
Kitija Balcare, komunikācijas konsultante

Mob. tālr. (+371) 29683396 | E-pasts: [email protected]

Papildu informācija:

Tālr. (+371) 28970000| E-pasts: [email protected]

Publicitātes foto: Liene Pētersone @lienepetersone